Shporta

NJË GRUA NË BERLIN ANONIM

1 200 LEK
Tipi: Kujtime, Lloji i lidhjes: Hardcover, Nr. I Faqeve: 357, ISBN: 9789928435439
SKU
302950
Për tetë javë gjatë vitit 1945, ndërsa Berlini ra përballë ushtrisë ruse, një grua e re, anonime, regjistroi në ditar jetën në apartamentin e saj si dhe midis banorëve të kryeqytetit, me një sinqeritet të pastër dhe lirizëm brutal . E thjeshtë dhe e paparashikueshme, e vështruar minutë pas minuti dhe krejtësisht pa asnjë keqardhje për veten. Ky ditar tregon marrëdhënien e ndërlikuar ndërmjet qytetarëve dhe ushtrisë pushtuese, si dhe keqtrajtimet e turpshme të cilat, gratë e një qyteti të pushtuar i përjetojnë gjithmonë përdhunimet masive të vuajtura prej të gjithave, pavarësisht moshës apo dobësive. Një grua në Berlin qëndron si një nga librat thelbësorë mbi kuptimin e luftës dhe jetës
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Onufri
This products does not contain any attachments.