Shporta

NOKIA 150 2020 GREEN

5 490 LEK

NOKIA 150 2020 GREEN

SKU
399637

NOKIA 150 2020 GREEN- Celularë ekonomik dhe mjaft cilësorë.

Më shumë Informacion
Color Jeshile
This products does not contain any attachments.