Shporta

ORË DORE DW-5600HDR-1ER G-SHOCK

23 500 LEK
Ora, Unisex, Meshkuj, Femra, G-Shock
SKU
204375
 • Brand CASIO
 • Model DW-5600HDR-1ER
 • Kristali Mineral
 • Fusha Digital
 • Kapse Toges
 • Kase Rezine & Inoks
 • Rrip Rezine
 • Kalendar Full auto-kalendar (deri 2099)
 • Stopwatch Measuring Capacity: 24 hours, Measuring Modes: Elapsed time, split time, Measuring Unit: 1/100 second (for the first 60 minutes) 1 second (after 60 minutes)
 • Alarm
 • Rezistenc ndaj uji 20 ATM (200M)
 • Rezistente ndaj goditje Ndërtimi rezistent ndaj goditjeve mbron nga ndikimi dhe dridhja
 • Battery life 2 vjet afersisht
 • Countdown timer
 • Pesha 60 g
 • Dimensione 48.9 x 42.8 x 13.4mm
 • Rezistent ndaj dridhje Rezistent ndaj dridhjes nga operacionet e detyrave të rënda
 • Rezistent ndaj temperature te ulet -10 °C/ 14°F
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Zeze
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.