Shporta

ORË DORE PËR FEMRA BA 130 1A3ER G-SHOCK

19 200 LEK
Ora per Femra, G-Shock
SKU
204323
 • LED light
 • Shock-resistant
 • Neo-display Një shtresë qe siguron ndriçim afatgjatë në errësirë pas vetëm një ekspozimi të shkurtër të dritës.
 • World time
 • Stopwatch - 1/100 sec. - 24 hours
 • Timer - 1/1 min. - 24 hours
 • 5 alarme per dite
 • Snooze
 • Button tones on/off Tonet e butonit mund të fiken. Kjo do të thotë që ora nuk beep më kur kalon nga një funksion në tjetrin. Parametrat e paracaktuar të alarmit ose të kundërpërgjigjes mbeten aktive kur tonet e butonit çaktivizohen.
 • Kalendar automatik me date, dite dhe muaj
 • 12/24-hour
 • Xhama Mineral
 • Kase dhe rrip Resin
 • 2 Years - 1 Battery
 • Water resistance (10 bar)
 • Dimensions (H x W x D) 46,3mm x 43,3mm x 15,8mm
 • Peshe 45 g
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Zeze
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.