Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ AWG M100SF 1H4ER G-SHOCK

24 600 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
301101
Specifikime
 • Full-Auto LED light
 • Shock-resistant
 • Solar Power
 • Radio signal (EU, USA, Japan, China)
 • Moti ne Europe, North America & Japan - pasi ora të jetë caktuar në kohën lokale, ajo merr sinjalin përkatës dhe tregon kohën e duhur kudo që të jeni. Në shumë vende, ai gjithashtu vendoset automatikisht në kohën e verës dhe dimrit.
 • World time
 • Stopwatch - 1/100 sec. - 1 hour
 • Timer - 1/1 sec. - 100 min.
 • 5 alarm ditore The daily alarm reminds you about recurring events with an acoustic signal at the time you have set. This model has 5 independent alarms for flexible reminders of important appointments.
 • Hand Moving, Me një shtypje të një butoni, duart lëvizin dhe lejojnë një shikim të lirë të funksioneve si kronometri ose data.
 • Button tones on/off Tonet e butonit mund të fiken. Kjo do të thotë që ora nuk beep më kur kalon nga një funksion në tjetrin. Parametrat e paracaktuar të alarmit ose të kundërpërgjigjes mbeten aktive kur tonet e butonit çaktivizohen.
 • Kalendar automatik me date, dite dhe muaj.
 • 12/24-hour
 • Xhama Mineral
 • Kase Resin
 • Battery level indikator
 • Water resistance (20 bar)
 • Dimensione (H x W x D) 52mm x 46,4mm x 14,9mm
 • Peshe 56 g
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Zeze
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.