Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ GA-100DE-2AER G-SHOCK

20 500 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
204403
 • Brand CASIO
 • Model GA-100DE-2AER
 • Kristali Mineral
 • Fusha Digital & Analog
 • Kapse Toges
 • Kase Rezine
 • Rrip Rezine
 • Kalendar Full auto-kalendar (deri 2099)
 • Stopwatch Measuring Capacity: 24 hours, Measuring Modes: Elapsed time, split time, Measuring Unit: 1/100 second (for the first 60 minutes) 1 second (after 60 minutes)
 • Alarm
 • Countdown timer
 • Rezistenc ndaj uji 20 ATM (200M)
 • Rezistente ndaj goditje Ndërtimi rezistent ndaj goditjeve mbron nga ndikimi dhe dridhja
 • Rezistence manjetike Kasa është montuar posaçërisht për tu mbrojtur nga fushat magnetike.
 • World Time Shfaq kohën e tanishme në qytete të mëdha dhe zona specifike në të gjithë botën
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Blu
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.