Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ GG B100BA 1AER G-SHOCK

77 500 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
204320
 • Rezistent ndaj uji 200 Metres
 • Saktësi, +/- 15 sekond per muaj
 • Funksioni Fluturimi, Sinjalet e valës së radios mund të çaktivizohen kur fluturojnë ose në një institucion mjekësor
 • Alarm, 5 Alarme ditore: Secila do të tingëllojë çdo ditë në kohën që keni caktuar
 • Funksioni i altimetri, Një sensor i integruar i presionit mat presionin barometrik, i cili shndërrohet në lartësi relative, Grafiku i lartësisë: Ndryshimet në lartësi përfaqësohen nga një grafik në fytyrën e shikimit, Gama e matjes: -700 deri 10,000m (-2,300 në 32.800ft) , Njësia matëse: 1 metër (ose 5 këmbë)
 • Kalendar
 • Rrip Resin
 • Funksioni Barometer, Një sensor i presionit të ajrit të integruar mat presionin e ajrit në ambient dhe e paraqet këtë në një ekran për të treguar modelet e motit, Gama e ekranit: 260 deri 1,100 hPa (7,6 në 32,5 inHg), Njësia e ekranit: 1 hPa (0,1 inHg), Grafiku i tendencës së presionit: Ndryshimet në presionin e ajrit përfaqësohen në faqen e shikimit në formën e një grafiku
 • Indikator Bateria Një paralajmërim shfaqet në ekran sa herë që energjia e baterisë bie nën një nivel të caktuar.
 • Bateri mban deri 2 vjet
 • BLUETOOTH® CONNECTIVITY Phone Finder: Shtypja e një butoni do të lëshojë një ton të dëgjueshëm nga telefoni juaj, Gama e Sinjalit: Deri në 2m (mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth), Ora mund të lidhet pa tel me një smartphone ose tabletë të pajtueshëm përmes Bluetooth.
 • Sensore, Magnetic (direction), Pressure (atmospheric/ altitude), Accelerometer and Gyrometer
 • Material I kases Carbon-Reinforced Resin
 • Kompas Matje e vazhdueshme 60 sekonda., Një sensor i integruar i drejtimit zbulon veriun magnetik duke shfaqur këtë dhe drejtimin tuaj aktual në fytyrën e orës. , Njësia matëse: 1 shkallë
 • Vargu i Countdown: 24 orë, Njësia matëse: 1 sekondë
 • Shfaqje dates dhe dites
 • Dimensione 55.4 x 53.1 x 19.3 mm
 • Me një shtypje të një butoni, duart lëvizin larg nga LCD për të lejuar shikueshmëri të lirë.
 • DISPLAY ILLUMINATION Drita Auto: Fytyra e orës do të ndriçojë automatikisht kur e mbështillni kyçin e dorës drejt jush. Pasi të aktivizohet, kjo veçori do të çaktivizohet automatikisht pas gjashtë orësh.
 • Rezistent i UJIT ISO 200M I përshtatshëm për zhytje profesionale
 • Rezistent per temperature te ulta -10 °C/ 14°F
 • Xhama mineral
 • Rezistent ndaj balte
 • Funksioni heshtur Tonet e butonit mund të fiken për funksionimin e matur. Funksionet e paracaktuara të alarmit ose të kohëmatësit mbeten aktive.
 • NEOBRITE Një shtresë që siguron ndriçim në errësirë.
 • Shock Resistant, Vibration Resistant and Centrifugal Force Resistant
 • STEP COUNTER 0- 999,999 step count display range, 3-axis acceleration sensor
 • STOPWATCH FUNCTION Measuring Capacity: 24 hours, Measuring Modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times, Measuring Unit: 1/100 second (for the first 60 minutes) 1 second (after 60 minutes)
 • WORLD TIME CASIO WATCH+ World Time lets you select from among approximately 300 cities as the World Time City, Displays the current time in major cities and specific areas around the world
 • Peshe 92g
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Jeshile
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.