Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ GW-9400-1BER G-SHOCK

50 900 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
204382
 • Brand CASIO
 • Model GW-9400-1BER
 • Kristali Mineral
 • Fusha Digital
 • Kapse Toges
 • Kase Rezine
 • Rrip Rezine
 • Kalendar Full auto-kalendar (deri 2099)
 • Rezistenc ndaj uji 20 ATM (200M)
 • Countdown timer
 • Rezistente ndaj goditje Ndërtimi rezistent ndaj goditjeve mbron nga ndikimi dhe dridhja
 • Pesha 93 g
 • Dimensione 55.2 x 53.5 x 18.2 mm
 • Stopwatch Measuring Capacity: 24 hours, Measuring Modes: Elapsed time, split time, Measuring Unit: 1/100 second (for the first 60 minutes) 1 second (after 60 minutes)
 • World Time Shfaq kohën e tanishme në qytete të mëdha dhe zona specifike në të gjithë botën
 • Alarm
 • Battery life 22 muaj afersisht
 • Energji diellore Një sistem i karikimit diellor me kapacitet të lartë shfrytëzon fuqinë e çdo burimi drite për funksionimin e besueshëm të orës me ndikim minimal në mjedis.
 • Kursim energjie Pas Alert: Operacionet e mëposhtme janë ndalur për të kursyer energji: të gjithë lëvizjen e duarve (duke përjashtuar treguesin e ditës), lidhjen Bluetooth, nëse aplikohet, dhe alarmet
 • Indikator niveli baterise Një paralajmërim shfaqet në ekran sa herë që energjia e baterisë bie nën një nivel të caktuar.
 • Rakordim me radio Multi-Band 6: Azhurnimet automatike të kohës atomike merren brenda natës për saktësi të jashtëzakonshme (UK / BE / USA / Japoni / Kina: qyteti i shtëpisë duhet të vendoset manualisht)
 • Rezistent ndaj dridhje Rezistent ndaj dridhjes nga operacionet e detyrave të rënda
 • Rezistent ndaj temperature te ulet -10 °C/ 14°F
 • Termometer -10°C to 60°C (14°F to 140°F); measuring unit: 0.1°C (0.2°F)
 • Altimeter (–700 to 10,000 m)
 • Barometer Display range: 260 to 1,100 hPa (7.6 to 32.5 inHg), Display unit: 1 hPa (0.1 inHg)
 • Kompas 0 - 359 degrees
 • Sunrise & Sunset Kohët e lindjes së diellit dhe perëndimit të diellit shfaqen për vendndodhjen tuaj të zgjedhur. Ideale për planifikimin e aktiviteteve në natyrë.
 • BUILT IN SENSORS Magnetic (direction), Pressure (atmospheric/ altitude), Accelerometer & Gyrometer
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Zeze
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.