Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ GWN-1000H-9AER G-SHOCK

76 600 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
204377
 • Brand CASIO
 • Model GWN-1000H-9AER
 • Kristali Mineral
 • Fusha Analog & Digital
 • Kapse Toges
 • Kase Resin/inoks bezel
 • Rrip Resin
 • Kalendar Full auto-kalendar (deri 2099)
 • Battery life Me energji diellore
 • Rezistenc ndaj uji 20 ATM
 • Dimensione 44,9mm x 55,8mm x 16,2mm
 • Stopwatch - 1/100 sec. - 24 hours 
 • Alarme 5
 • Countdown timer
 • Pesha 101,0 g
 • WORLD TIME Shfaq kohën e tanishme në qytete të mëdha dhe zona specifike në të gjithë botën
 • BATTERY LEVEL INDICATOR Një paralajmërim shfaqet në ekran sa herë që energjia e baterisë bie nën një nivel të caktuar.
 • NEOBRITE Një shtresë e ndritshme siguron ndriçim në errësirë.
 • Radio marres multiband 6
 • Digital-compass 
 • Altimeter 
 • Barometer (260 / 1.100 hPa) 
 • Thermometer (-10°C / +60°C) 
 • Timer - 1/1 min. - 1 ore 
 • Smart Access Technology 
 • Hand Moving Function 
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color E Verdhe
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.