Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ GWN-Q1000-1AER G-SHOCK

123 900 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
204376
 • Brand CASIO
 • Model GWN-Q1000-1AER
 • Kristali Mineral
 • Fusha Digital & Analog
 • Kapse Toges
 • Kase Resin
 • Rrip Resin sintetike është materiali ideal për ripat falë vetive të tij jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe fleksibël.
 • Kalendar Full auto-kalendar (deri 2099)
 • Battery life 2 vite afersisht
 • Alarm
 • Pesha 115 gr.
 • Rezistent ndaj dridhje Rezistent ndaj dridhjes nga operacionet e detyrave të rënda
 • Rezistenc ndaj uji 20 ATM (200M) I përshtatshëm për zhytje profesionale
 • Rezistente ndaj goditje Ndërtimi rezistent ndaj goditjeve mbron nga ndikimi dhe dridhja.
 • Indikator niveli baterise Një paralajmërim shfaqet në ekran sa herë që energjia e baterisë bie nën një nivel të caktuar.
 • Termometer
 • Altimeter
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Zeze
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.