Shporta

PËRSE FRANCEZET NUK SHËNDOSHEN MIREILLE GUILIANO

Regular Price 1 000 LEK Special Price 900 LEK
Tipi: Motivim dhe Zhvillim, Nr. I Faqeve: 342, Lloji i lidhjes: Paperback, ISBN: 978-9928-4227-8-1
SKU
303153
MOS MBANI DIETË • HANI ÇOKOLLATË PINI VERË • BËNI SHËTITJE TË GJATA SHIJOJENI JETËN • QËNDRONI ELEGANTE SIPAS MËNYRËS FRANCEZE Shik, bindës, i mençur, me humor dhe fiks në kohën e duhur: libri më i mirë pa dieta, që mund t’ju ndryshojë krejtësisht mënyrën si mendoni dhe jetoni. Francezet nuk shëndoshen, edhe pse shijojnë bukën, ëmbëlsirat, verën dhe vaktet me tre pjata. Duke zbuluar sekretet e thjeshta të këtij “Paradoksi Francez” – si e shijojnë ushqimin duke qëndruar elegante dhe të shëndetshme – Mireille Guiliano na paraqet një vështrim të këndshëm e frymëzues mbi shëndetin dhe të ngrënit për kohën kur jetojmë. “Një libër elegant, si për ato që mbajnë dietë, ashtu edhe për ato që duan të jetojnë shëndetshëm”. –Marie Claire “Është e vështirë të mos gëzoheni nga një libër [për ruajtjen e peshës] që lartëson çokollatën dhe bukën dhe mbështet mençuri të tilla si “Të jetoni pa makarona? Zhdukeni këtë mendim”! –The Washington Post Book World
Më shumë Informacion
Brands Minerva Botime
This products does not contain any attachments.