Shporta

PAZËLL - PAW PATROL

1 390 LEK
Lojë klasike pazëll. Në kuti gjenden një numër prej 24 pjesëzash të nevojshme për formimin e figurës në kuti.
SKU
203719
Lojë klasike pazëll. Në kuti gjenden një numër prej 24 pjesëzash të nevojshme për formimin e figurës në kuti. Ky koleksion është shumë cilësor dhe prodhuar me një standard shumë të lartë cilësie.
Më shumë Informacion
Brands Paw Patrol
This products does not contain any attachments.