Shporta

PËR DASHURINË DHE HIJEN ISABEL ALLENDE

800 LEK
Tipi: Roman, Nr. I Faqeve: 264, ISBN: 9992731842
SKU
303794
Për dashurinë dhe hijen na rrëfen për historinë e dy të rinjve, të angazhuar në një hetim gazetaresk, për një miqësi të përzemërt, e paracaktuar për t'u forcuar në rrethana të rrezikshme.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Dituria
This products does not contain any attachments.