Shporta

NJERIU PREJ DËBORE ME TEMINA PELLUSHI 'MELTY' (15CM) - TY

1 490 LEK
Melty! Njeriu prej dëbore pellushi i mbushur me temina. I veshur me një kapele të bukur ngjyrë të zezë. Me meaterial mëndafshi super të butë, dhe me sy plastik blu plot shkëlqim. Dhurata ideale për fëmijë 3+ vjeç.
SKU
204934

• Melty! Njeriu prej dëbore pellushi i mbushur me temina., bën pjesë në koleksionin Flippables nga TY.
• Bërë me mëndafsh-RCL super të butë.
• Sy ngjyrë blu plot shkëlqim.
• Me temina të bardha dhe kafe tek duart.
• Pellushi është kompakt dhe mund të merret në udhëtime lehtësisht.
• Përfshin Zemrën zyrtare TY.
• Madhësia- 15 cm.
• Për fëmijë 3+ vjeç.

Më shumë Informacion
Brands Ty
This products does not contain any attachments.