Shporta

PRESIDENTI ESHTE ZHDUKUR BILL CLINTON JAMES PATTERSON

1 590 LEK
Tipi: Roman, Numri i Faqeve: 498, Autori: Bill Clinton & James Patterson, Shtëpia botuese: Argeta LMG, ISBN: 978-9928-192-79-0
SKU
305027
Presidenti është zhdukur. E gjithë bota është tronditur. Por arsyeja e zhdukjes së tij është shumë më e rëndë se ç'mund të imagjinohet. Një libër me detaje që vetëm një president mund t'i dijë dhe me kureshtjen gjithëpërfshirëse që vetëm James Patterson
Më shumë Informacion
Brands Botimet Argeta
This products does not contain any attachments.