Shporta

PS4 ASSASSIN’S CREED ODYSSEY

4 990 LEK
Zgjidhni fatin tuaj në Assassin's Creed Odyssey. Nga një i dëbuar në një legjendë të gjallë, filloni odisenë për të zbuluar sekretet e së kaluarës tuaj dhe për të ndryshuar fatin e Greqisë antike.
SKU
204093
Vendimet tuaja do të ndikojnë në mënyrën se si shpaloset odisea juaj. Luaj përmes përfundimeve të shumta falë sistemit të ri të dialogut dhe zgjedhjeve që ju bëni. Rregulloni pajisjet tuaja, anije dhe aftësi të veçanta për t'u bërë legjendë.
Më shumë Informacion
Brands PlayStation
This products does not contain any attachments.