Shporta

PS4 THE WITCHER 3 WILD HUNT GOTY

3 990 LEK
Bëhuni një vrasës përbindshash dhe fillo një udhëtim epik të gjurmoni fëmijën e profecisë, një armë e gjallë e aftë për shkatërrim të pashprehur.
SKU
204282
Loja më e vlerësuar e vitit 2015! Game of the Year Edition përfshin Witcher 3: Wild Hunt, 16 DLC dhe 2 Expansion Packs: Hearts of Stone & Blood and Wine.
Më shumë Informacion
Brands PlayStation
This products does not contain any attachments.