Shporta

PUZZLE MAXI 60 MINNIE HAPPY - 26443 CLEMENTONI

880 LEK
Puzzle për fëmijë, me një imazh shumë të bukur dhe shumëngjyrësh të personazheve Minnie Mouse dhe Daisy Duck. 60 pjesë formuese. Mosha 4+ vjeç. Përmasat: 37 x 5.5 x 28.1 cm cm.
SKU
206140
Krejtësisht kushtuar fëmijëve, përbëhet nga imazhet më të dashur për fëmijët. Imazhe tërheqëse, me ngjyra të ndritshme dhe të bukura, për t'i ndihmuar ata të futen në botën interesante të puzzle.
Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.