PUZZLE 500 HQC LIGHTING VENICE CLEMENTONI

PUZZLE 500 HQC LIGHTING VENICE CLEMENTONI

PUZZLE 500 HQC ORIENT DREAM CLEMENTONI

PUZZLE 500 HQC ORIENT DREAM CLEMENTONI

PUZZLE 500 HQC OLD WATERWAY COTTAGE CLEMENTONI

Puzzle për të rritur të apasionuar pas tyre. Cilësi e lartë me imazhe të detajuara dhe shumë të bukura.
Prodhuar në Itali me materiale premium.
Për moshat 14 vjeç +.
Përmasat: 4.60 x 34.40 x 25.40 cm

630 LEK
SKU
206036
Koleksioni i puzzle me cilësi të lartë nga Clementoni janë për ata që kanë pasion detajet. Prodhuar në Itali dhe përmbajnë një cilësi të lartë, pjesëza precize dhe materiale premium.
Më shumë Informacion
Brands Clementoni