Shporta

PUZZLE FIND IT SUMMER - 60 PJESËZA - ECO CLEMENTONI

1 150 LEK

Puzzle për fëmijë, orgjinal dhe interaktiv, i cili prezanton një mënyrë të re për t’u argëtuar me lojërat puzzle: Find it Puzzle..
60 pjesë formuese.
Mosha 4+ vjeç.
Përmasat: 7,00 x 16,30 x 18,20 cm.

SKU
205989
Një puzzle orgjinal dhe interaktiv, i cili prezanton një mënyrë të re për t’u argëtuar me lojërat puzzle: Find it Puzzle. Një puzzle i krijuar nga artistët më të shquar, me 60 pjesë të mëdha dhe një pako me 33 karta që përmbajnë ilustrime të elementeve që do të identifikohen brenda imazhit të kompletuar të puzzle-it. Stimulon aftësitë e shkëlqyera manuale dhe perceptimin vizual tek fëmijët 4+ vjeç.
Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.