Shporta

PUZZLE MAXI E BUKURA DHE BISHA - 104 PJESËZA - 23745 CLEMENTONI

900 LEK

Puzzle për fëmijë.
24 pjesë formuese.
Mosha 4+ vjeç.
Përmasat: 37 x 5.8 x 28.1 cm.

SKU
206134
Bërë në mënyrë mjeshtërore dhe me materiale të një cilësie të lartë. Krejtësisht kushtuar fëmijëve, përbëhet nga imazhet më të dashur për fëmijët. Imazhe tërheqëse, me ngjyra të ndritshme dhe të bukura, për t'i ndihmuar ata të futen në botën interesante të puzzle.
Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.