Shporta

PUZZLE MAXI SPIDERMAN - 60 PJESË - 26444 CLEMENTONI

880 LEK

Puzzle për fëmijë me imazh shumë të bukur me ambjentin dhe personazhet e Spider-Man.
60 pjesë formuese.
Mosha 4+ vjeç.
Përmasat: 5,80 x 37,00 x 28,10 cm.

SKU
206141
Bërë në mënyrë dhe me materiale të një cilësie të lartë. Krejtësisht kushtuar fëmijëve, përbëhet nga imazhet më të dashur për fëmijët. Imazhe tërheqëse, me ngjyra të ndritshme dhe të bukura, për t'i ndihmuar ata të futen në botën interesante të puzzle.
Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.