SET TRAJTIMI PËR BEBE (10 copë) REER

SET TRAJTIMI PËR BEBE (10 copë) REER

KUTI ORGANIZUESE ROZË PËR BIBERONA  REER

KUTI ORGANIZUESE ROZË PËR BIBERONA REER

FURÇË DHËMBËSH PËR GISHT ME KUTI RUAJTËSE REER

Furçë silikoni për gisht për dhëmbët e bebeve. Mënyra më e butë për të mbajtur dhëmbët dhe qiellzën e fëmijës suaj të pastër dhe të shëndetshëm që nga fillimi.

800 LEK
SKU
100224

Furçë për gisht për dhëmbët e bebeve.Materiali silicon i fortë dhe rezistent me ngjyrë blu dhe të bardhë.Mënyra më e butë për të mbajtur dhëmbët dhe qiellzën e fëmijës suaj të pastër dhe të shëndetshëm që nga fillimi. E përshtatshme për fëmijët e moshës 0-12 muajsh.

Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani