MBULESË PËR PRIZA ME VIDË (SET 10COPË) REER

MBULESË PËR PRIZA ME VIDË (SET 10COPË) REER

MBROJTËSE  TRANSPARENTE PËR KËNDET DHE CEPAT E TAVOLINAVE ME SYPRINË XHAMI (SET 4 COPË) REER

MBROJTËSE TRANSPARENTE PËR KËNDET DHE CEPAT E TAVOLINAVE ME SYPRINË XHAMI (SET 4 COPË) REER

MBROJTËSE PËR KËNDET DHE CEPAT E TAVOLINAVE (SET 4COPË) REER

Mbrojtëse plastike ngjyrë e bardhë për këndet dhe cepat e tavolinave për të shmangur lëndime nga goditja.

750 LEK
SKU
100201

Mbrojtëse plastike ngjyrë e bardhë për këndet dhe cepat e tavolinave me syprinë druri. Bën të mundur zbutjen e goditjes duke mbrojtur fëmijët tuaj nga lëndime në rast goditjeje. E lehtë për t’u montuar. Paketimi përmban 4 copë dhe përfshin dhe ngjitësin përkatës. E përshtatshme për moshat 6-24 muajsh.

Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Germany