ÇANTË TERMIKE REER

ÇANTË TERMIKE REER

TAVOLINETË ARGËTUESE PËR FËMIJËT NË MAKINË REER

TAVOLINETË ARGËTUESE PËR FËMIJËT NË MAKINË REER

ORGANIZUES MAKINE ARGËTUES PËR FËMIJËT GJATË UDHËTIMIT REER

Udhëtimet e gjata me makin ndonjëherë mund të jenë vërtet stresuese për prindërit dhe fëmijët. Të ulesh për një kohë të gjatë dhe monotonia e peizazheve që lëkunden do të thotë që fëmijët tuaj shpejt do mërziten. Ata nuk duan të rrinë ulur, por përkundrazi duan të argëtohen. Lodrat e këndshme, librat dhe lojërat i bëjnë udhëtimet me makinë më të këndshme për fëmijët. Në organizatorin e sediljeve të makinave TravelKid Entertain me një xhep tabletash, mund të ruani në mënyrë të sigurtë të gjitha gjërat që e mbajnë fëmijën tuaj të lumtur gjatë udhëtimeve me makinë dhe, në të njëjtën kohë, të mbroni vendet e makinës tuaj nga papastërtitë.

2 200 LEK
SKU
100262

Xhepi i tabletës e kthen organizatorin në një stacion argëtimi me lojëra dhe filma. Xhepi është i përshtatshëm për tableta deri në 12.5 ”. Falë ekranit të tij me prekje, tableti mund të operohet pa e hequr atë nga xhepi. Për të siguruar që pajisja të jetë e pozicionuar në mënyrë të sigurt, xhepi i tabletës është i mbyllur fort nga 3 anët dhe mund të mbyllet në majë me një ngjitëse. Hapësirat anësore parandalojnë mbinxehjen e pajisjes dhe bëjnë të mundur që  kablloja e karikimit të futet. Me TravelKid Entertainment, fëmijët tuaj gjithmonë i kanë lojërat gati për  udhëtimet me makinë. Në organizatorin e sediljeve të makinave TravelKid Entertain me një xhep tabletash, mund të ruani në mënyrë të sigurtë të gjitha gjërat që e mbajnë fëmijën tuaj të lumtur gjatë udhëtimeve me makinë dhe, në të njëjtën kohë, të mbroni vendet e makinës tuaj nga papastërtitë. Organizatori lidhet lehtësisht me sediljen e makinës tuaj nëpërmjet rripave te sigurisë. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 0+ muajsh.

Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani