Shporta

PASTRUES AJRI PËR DHOMËN 2NË1 REER

Regular Price 8 500 LEK Special Price 7 480 LEK

Pastrues ajri për dhomë PureAir, largon elementët e dëmshëm, siç janë pluhuri i imët, tolueni, benzeni. Heq në mënyrë të besueshme alergjenët, si pluhuri, poleni dhe myku. Eliminon viruset, mikrobet dhe bakteret. Nuk nevojiten filtra.

SKU
100253

Në ditët e sotme, cilësia e ajrit për fat të keq nuk është aq e mirë sa do të donim që të ishte për veten dhe të dashurit tanë. Ajri ndotet me grimca që janë të dëmshme për shëndetin tonë dhe zakonisht ndotja në ndërtesa është edhe më e lartë se jashtë. Mobiljet e reja lëshojnë ngjitëse që qarkullojnë në ajër dhe ndikojnë në shëndetin tonë. Përbërjet organike të paqëndrueshme në ajrin e dhomës mund të shkaktojnë alergji, dhimbje koke, dëmtim të sistemit tonë imunitar dhe sëmundje të tjera. Bakteret dhe viruset gjithashtu përhapen zakonisht në ajër. Pastruesi i ajrit në dhomë PureAir largon këtë ndotje të ajrit, përmirëson cilësinë e ajrit, neutralizon aromat e pakëndshme dhe eliminon në mënyrë efektive alergjitë e zakonshme. Ajri që thithim përmban alergjenë, baktere, viruse dhe grimca të tjera. Ata lëvizin në ajrin e dhomës së bashku me substanca të tjera të dëmshme, siç janë pluhuri i imët dhe poleni, dhe mund të shkaktojnë lloje të ndryshme sëmundjesh. Prandaj është e nevojshme të pastrojmë ajrin që thithim dhe të largojmë këto substanca të dëmshme. Pastruesi i ajrit në dhomë PureAir thith ajrin e ndotur në strehën e tij. Bakteret dhe mikrobet në ajër vriten dhe sterilizohen në dhomën e saj të mbyllur të brendshme duke përdorur dritën UV. Substancat e dëmshme dhe aromat ndahen më pas në fotokatalizatorin e brendshëm duke përdorur oksigjen aktiv dhe neutralizohen përmes jonizimit. Ajri i pastruar ri-lëshohet në dhomë. Ndërsa pajisjet e tjera vetëm filtrojnë substanca të dëmshme nga ajri duke përdorur filtra HEPA, PureAir eliminon 98% të këtyre në një proces pastrimi 3-fazor dhe heq 99.9% të baktereve dhe mikrobeve. Drita UV vret mikrobet dhe patogjenët në mënyrë efektive pa përdorur kimikate. Përdorimi i dritës UV është plotësisht i padëmshëm për ne. Kjo metodë përdoret gjithashtu në spitale. Avantazhi i dytë i PureAir ndaj pajisjeve të tjera që përdorin filtra HEPA është se është absolutisht pa mirëmbajtje. Grimcat e padëmshme bien në dysheme dhe largohen me pastrim të rregullt, p.sh. nga fshesa me korent. Fëmijët gjithashtu nuk shqetësohen nga zhurma e pajisjes së aktivizuar për shkak të nivelit të ulët të saj të zhurmës (<50dbA). I përshtatshëm për fëmijët e moshës 0+ muajsh.

Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani
This products does not contain any attachments.