Shporta

TERMOMETËR INFRARED NË DISTANCË 3NË1 REER

5 900 LEK

Termometër infrared në distancë bën të mundur matjen e temperaturës së fëmijëve tuaj pa kontakt, pa i shqetësuar ata ose duke ndërprerë gjumin e tyre. Është i shpejtë dhe i besueshëm. Termometri mat temperaturën brenda 1 sekonde.

SKU
100248

Me këtë termometër me infra të kuqe, matja e temperaturës është shumë e thjeshtë. Sepse mat pa kontakt dhe është i shpejtë dhe i besueshëm. Sensori me cilësi të lartë siguron një matje higjenike dhe të sigurt. Termometri mat temperaturën e fëmijëve brenda 1 sekonde, pa kontakt, pa i shqetësuar ata ose duke ndërprerë gjumin e tyre. Disponon alarm që paralajmëron kundër temperaturës së lartë të trupit. Ekrani i madh i ndriçuar ju lejon të matni lehtë dhe në errësirë. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 0+ muajsh.

Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani
This products does not contain any attachments.