Shporta

BLLOKUES PËR DYER DHE DRITARE BALLKONI ANTRACITE REER

1 400 LEK

Bllokues çelik inox ngjyrë antracite për dyer dhe dritare.Bën të mundur mbrojtjen e fëmijëve tuaj nga aksidente te rrezikshme për jetën.I lehtë për tu montuar dhe hequr.

SKU
100241

Janë të shumta aksidentet që ndodhin me fëmijët nga rënia nga dritaret apo ballkonet.Ata pësojnë lëndime serioze dhe në rastin më te keq humbasin dhe jetën.Bllokuesi çelik inox për dyer dhe dritare bën të mundur mbrojtjen e fëmijëve tuaj nga këto aksidente te rrezikshme për jetën.I lehtë për tu montuar dhe hequr.Pa shpime, vidhosje ose ngjitje.I lehtë për të rriturit për tu hapur dhe mbyllur.Paketimi përmban 1 copë.I përshtatshëm për fëmijët e moshës 6-36 muajsh.

Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani
This products does not contain any attachments.