Shporta

SET KAPËSESH PËR BATANIJE ( 4COPË) REER

600 LEK
Set kapësesh plastike për batanije ngjyrë e bardhë që bën të mundur parandalimin e zhvendosjes së batanijes së fëmijëve tuaj gjatë gjumit. Paketimi përmban 4 copë unaza plastike me kapëse metalike.
SKU
100243
Fëmijët levizin shumë gjatë gjumit dhe ndodh që të zbulohen pasi batanija e tyre zhvendoset. Kapësja për batanije bën të mundur parandalimin e zhvendosjes së batanijes së fëmijëve tuaj gjatë gjumit. Paketimi përmban 4 copë unaza plastike me kapëse metalike. Unaza plastike të cilat mund të lidhen me pjesën anësore të krevatit dhe me kapëse metalike të cilat lidhen me batanijen. E përshtatshme për fëmijët e moshës 0-12 muajsh.
Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani
This products does not contain any attachments.