Shporta

TERMUS INOKS PËR PIJE 350 ML REER

2 400 LEK
Termus prej inoksi "DesignLine". Përbërje e qëndrueshme me cilësi të lartë inoksi dhe plastike. Higjienik, sipërfaqe e brendshme prej inoksi dhe i pathyeshëm. Ideale për përgatitjen dhe ruajtjen e lëngjeve për fëmijë në shtëpi dhe në udhëtime. Vëllimi i përgjithshëm: 350 ml
SKU
100259
Termus prej inoksi "DESIGNLINE". Përbërje e qëndrueshme me cilësi të lartë inoksi. Higjienik, sipërfaqe e brendshme prej inoksi dhe i pathyeshëm. Ideale për përgatitjen dhe ruajtjen e ushqimit për fëmijë në shtëpi dhe në udhëtime. Mban ujë të ngrohtë deri në 24 orë (temperatura e mbushjes: 93 ° C, temperatura e ambientit: 20 ° C), për shijimin e pijeve të nxehta dhe të ftohta. Vëllimi i përgjithshëm: 350 ml. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 0+ muajsh.
Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani
This products does not contain any attachments.