Shporta

STERILIZUES PËR BIBERONA NË MIKROVALË REER

2 200 LEK
Sterilizues për biberona në mikrovalë. Përbehët prej materiali plastik me ngjyrë të bardhë. Sterilizon deri në 4 shishe dhe pajisje në përafërsisht 7 min pa përdorur kimikate.
SKU
100239
Sterilizues për biberona në mikrovalë. Përbehët prej materiali plastik me ngjyrë të bardhë. Sterilizon deri në 4 shishe dhe pajisje në përafërsisht 7 min pa përdorur kimikate. E përshtatshme për të gjitha mikrovalët. Përmasat: lartësia 16 cm, diametri 26.5 cm. Nuk është i përdorshëm për shishe qelqi. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 0+ muajsh.
Më shumë Informacion
Brands Reer
Country of Manufacture Gjermani
This products does not contain any attachments.