Shporta

RRËFENJAT E BARDIT BIDËLL JOANE K ROWLING

800 LEK
Perkthyes: Marsiano Qëndro, Nr. I Faqeve: 140, ISBN: 978-9928-217-88-2
SKU
302497
Rrëfenjat e Bardit Bidëll janë një përmbledhje e përrallave të shkruara për fëmijët magjistarë apo shtriga. Për shekuj me radhë ato kanë qenë rrëfenja popullore me të cilat i vinin fëmijët në gjumë. Prandaj Kazani Kërcyes apo Burimi i Fatit të Mirë janë po aq të njohura për studentët e Hoguortsit sa edhe Hirushja dhe Bukuroshja e fjetur e pyllit për fëmijët babanacë (jomagjistarë)... Jemi të gëzuar që me këtë rast do të botojmë edhe shënimet e Profesor Urtimorit së bashku me një përkthim të ri të tekstit të Bidëllit në kujdesin e Hermionë Granxherit. Në mendimet e Profesor Urtimorit gjenden vëzhgime për historinë e magjisë kujtime personale dhe informacione ndriçuese për pikat kyç të çdo rrëfenje. Shpresojmë se ato do të ndihmojnë një brez të ri magjistarësh dhe lexuesish babanacë të çmojnë "Rrëfenjat e Bardit Bidëll".
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Dituria
This products does not contain any attachments.