BUZËKUQ PERFECT COLOR LIPSTICK 02 - ARTDECO

BUZËKUQ PERFECT COLOR LIPSTICK 02 - ARTDECO

KUFJE EARBUDS XIAOMI MI TRUE WIRELESS BASIC 2

KUFJE EARBUDS XIAOMI MI TRUE WIRELESS BASIC 2

SMARTWATCH HAYLOUSMART WATCH 2

Modeli me i ri nga Haylou. Jetegjatesi baterie deri ne 30 dite dhe 15 dite perdorim te perditshem. Rezistente ndaj ujit dhe pluhurave. Monitorim te rrahjeve te zemres 24 ore. 12 opsione per te mbikqyruraktivitete te ndryshme fizike. Cdo e dhene e marr nga ora analizohet nepermjet aplikacionit ne telefon.
4 500 LEK
SKU
309825

Markë: Xiaomi Haylou
Produkti: Orë inteligjente
Modeli: LS02
Materiale:
Rasti:metali dhe polikarbonat
Rrip: Silikoni (i këmbyeshëm 20 mm)
Gjuhët: Shumë gjuhë (anglisht, gjermanisht, spanjisht, italisht, frëngjisht, portugez - portugalisht, rusisht, turqisht)
APP e rekomanduar: Haylou Fit APP (shumëgjuhësh)
Ekran
Madhësia: 1.4 inç
Lloji: LCD TFT
Rezolucioni: 320 x 320 piksel
Parametrat teknikë
Lidhshmëria: Bluetooth 5.0
GPS: Jo
Sistemi operativ i pajtueshëm: Android 4.4 ose më i ri, iOS 8.0 ose më i lartë Rezistenca ndaj ujit: IP68
Bateria
Kapaciteti: 260 mAh
Lloji i karikimit: Mikro USB
Funksione
Informacion dhe alarm rreth thirrjeve, mesazheve dhe njoftimeve (të lidhura me BT të smartphone-it)
Sensori i rrahjeve të zemrës 24/7
Monitorimi i gjumit
Kujtesë e stilit të jetës së ulur
Modaliteti multi-sportiv
Alarm / zgjim
Counter kalori
Numëruesi i hapit dhe distancës
Mbledhja e të dhënave
Përmasat dhe pesha
Përmasat: 48 x 36 x 11.5 mm
Pesha: 35 g

Më shumë Informacion
Brands Xiaomi