Shporta

KUFJE METAL DYNAMIC YS500 51107001 SWISSTEN

1 290 LEK
"METAL DYNAMIC YS500" kufje me mikrofon.
SKU
204449
"METAL DYNAMIC YS500" janë kufje për përdoruesit, të cilët preferojnë tingull me cilësi të lartë dhe çmim shumë të arsyeshëm. Këto kufje metalike kanë një fishë prej 3.5 mm, mikrofon të integruar dhe buton shumëfunksional.
Më shumë Informacion
Brands Swissten
This products does not contain any attachments.