Shporta

TABELË MAGNETIKE VIZATIMI - CATS - 18568 CLEMENTONI

1 950 LEK
Një tabelë magnetike vizatimi për fëmijë7, ngjyrë rozë dhe me me imazhe macesh. Lejon fëmijën të vizatojë-fshijë-vizatojë lehtësisht dhe të çlirojnë imagjinatën e tyre pa ndaluar argëtimin. Gjithashtu zhvillon aftësitë manuale dhe aftësitë imagjinare tek ta. Për fëmijë të moshave 4+ vjeç. Përmasat: 3,50 x 47,00 x 34,00 cm.
SKU
205997
Një tabelë super-speciale vizatimi për fëmijët. Mund të vizatojë dhe ta fshijë lehtësisht që fëmija të ri-fillojë të vizatojë diçka të re, pa pushuar kurrë së argëtuari me këtë tabelë vizatimi me temë macet! Një lojë perfekte për të çliruar imagjinatën e fëmijës, me 3 pulla (katrore, trekëndëshe dhe rrethore) për të pasuruar vizatimet. Zhvillon aftësitë manuale dhe aftësitë imagjinare të fëmijëve 4+ vjeç.
Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.