Shporta

TË SHPENZOSH PARA REBECCA RISSMAN

400 LEK
Tipi: Edukativ, Nr. I Faqeve: 24, ISBN: 978-9928-08-021-9
SKU
301421
Librat në këtë seri iu prezantojnë fëmijëve konceptin e parasë, shkëmbimit dhe diversitetit global. Me fjali të thjeshta dhe ilustrim fotografik, i jepet përgjigje pyetjes se ç’është paraja, çfarë formash ka dhe përse përdoret; tregohen mënyrat se si fitohen paratë. Jepet koncepti i fitimit të parasë nëpërmjet ofrimit të shërbimeve dhe punës; tregohen se ku dhe për çfarë shpenzohen paratë; tregohet pse njerëzit kursejnë, përse shërbejnë kursimet dhe ku i vendosin ato. Në fund të çdo libri ka një përmbledhje të koncepteve të dhëna dhe një udhëzues për t’u përdorur nga prindërit dhe mësuesit.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Mediaprint
This products does not contain any attachments.