Shporta

THE LAST OF US PART II

7 990 LEK
Përjetoni konfliktet morale të përshkallëzuara të krijuara nga ndjekja e pavëmendshme e Ellie për hakmarrje. Cikli i dhunës së mbetur në prag të saj do të sfidojë nocionet tuaja për të drejtën përkundrejt gabimit, të mirën kundrejt të keqes dhe heroit kundër zuzarit.
SKU
204405
Pesë vjet pas udhëtimit të tyre të rrezikshëm nëpër Shtetet e Bashkuara, pas-pandemisë, Ellie dhe Joel janë vendosur në Jackson, Wyoming. Duke jetuar në mes të një komuniteti të mbijetuarish u ka lejuar atyre paqe dhe stabilitet, pavarësisht kërcënimit të vazhdueshëm nga të infektuarit dhe mbijetues të tjerë, më të dëshpëruar.
Më shumë Informacion
Brands PlayStation
This products does not contain any attachments.