Shporta

TI JE AJO ÇKA HA GILLIAN MCKEITH

Regular Price 1 100 LEK Special Price 990 LEK
Tipi: Shendeti dhe Mireqenia, Perkthyes: Lindita baleta, Nr. I Faqeve: 226, Viti Botimit: 2008, ISBN: 978-99943-0-068-6
SKU
302117
Doktoresha Gillian McKeith ka bërë epokë me librin e saj “Ti je ajo çka ha” duke ua ndryshuar jetën shumë njerëzve në botë. Është një doracak i mrekullueshëm që jep informacion të thjeshtë rreth ushqimit asaj çka duhet të përmirësojmë në zakonet tona të përditshme për të qenë të shëndetshëm dhe njëkohësisht në formë. Doktoresha nuk merr përsipër t’ju ofrojë dieta drastike dhe shkatërruese për shëndetin por shpalos një informacion konkret lidhur me mënyrën se si duhet të hani dhe të silleni në mënyrë që të ndiheni mirë dhe të ngjani të bukur… Do të mrekulloheni me sa pak ndryshime do të ndodhë kjo gjë dhe se sa e thjeshtë mund të jetë.
Më shumë Informacion
Brands Botime Dudaj
This products does not contain any attachments.