Shporta

KABËLL FIBËR OPTIKE PËR AUDIO TNB

990 LEK
Kabllo me fibër optike TOSLINK që mund të lidhë 2 pajisje audio-je dixhitale.
SKU
202816
Kabllo me fibër optike TOSLINK me gjatësi 1 metër mund të lidhë 2 pajisje audio dixhitale. Rekomandohet për lidhje optike në audio dixhitale, DVD player, CD players, aparatët dhe sistemet Kinema Home. Përshtatet për pajisjet nga Dolby Digital. Transmetim i pandërprer.
Më shumë Informacion
Brands TnB
This products does not contain any attachments.