Shporta

Transporti

Transporti & Dërgesa

Proçesimi i porosive

Avatars.al ofron transportin në te gjithë Shqipërinë dhe Kosovën.
Tarifat dhe koha e lëvrimit për transport është e ndryshme në zona të ndryshme.

Tirana 200 Leke (perfshirë TVSH) deri 10 kg peshë.
Koha mesatare e dërgesës brenda 48 orëve.

Qytetet tjera në Shqipëri 300 Leke (perfshirë TVSH) deri ne 10 kg peshë.
Koha mesatare dërgesës brenda 48 orëve.

Kosova 800 Lekë (perfshirë TVSH) deri ne 10 kg peshë.
Koha mesatare dërgesës Brenda 5 ditëve.

 

Për produtket që kalojnë mbi këtë peshë do cmimi I transportit eshte 1000 Lekë për Tiranën dhe 3000 Lekë për rrethet.

 

Marrja e porosisë

Avatars.al nëpërmjet transportuesit do të dorëzojë produktet e porositura në adresën e caktuar nga Klienti, në pikën më të afërt të aksesueshëm nga mjeti dhe nuk merr përsipër shkarkimin apo montimin e produkteve.

Probleme me porosinë
Ne duam që ju të keni eksperiencën më të mirë në Shqipëri me blerjet elektronike, prandaj nëse hasni çfarëdolloj problemi me porosinë, ju lutem kontaktoni shërbimin e kujdesit të klientit nëpërmjet telefonit apo e-mail. 
Telefon: 06960 44 401

Email: [email protected]

Kontaktimi i kujdesit të klientit
Kur ju kontaktoni shërbimin e klientit nëpërmjet telefonit apo e-mail, ju lutem jepni të dhënat e mëposhtme në mënyrë që të keni asistencën e kërkuar në kohë sa më të shkurtër: 
1.    Emrin tuaj.
2.    Datën kur keni kryer blerjen (nëse e dispononi).
3.    Kodin referues të blerjes (nëse e dispononi).
4.    Numrin e gjurmimit të dërgesës (nëse e dispononi).
5.    Përshkrim të shkurtër të problemit që keni.

Nëse na dërgoni e-mail, ne do t’iu kontaktojmë sapo të kemi zgjidhur problemin tuaj.  
Nëse do të telefononi, ju do të flisni direkt me operatorët e kujdesit të klientit.