Shporta

MIKROFON DINAMIK TNB

2 250 LEK

Mikrofon dinamik që përshtatet për çdo llojë regjistrimi.

SKU
202835

*Mikrofoni ka fishë 3.5mm me përshtatës jack 6.5mm.
*Seria- Universal
*Riprodhon një masë të gjerë të frekuencave nga 70Hz-11000Hz
*Impedance (Ohm) 600
*Gjatësia e fishës 300 cm dhe me një sensivitet -54dB

Më shumë Informacion
Brands TnB
This products does not contain any attachments.