Shporta

USB-C CHARGE CABLE (2M)

4 375 LEK
Fishë karikimi dhe kalimi të dhënash USB-C, 2 metra në të dyja skajet. Është ideale për karikimin, sinkronizimin dhe transferimin e të gjithë dhënave ndërmjet pajisjeve USB-C.
SKU
100017
Më shumë Informacion
Brands Apple
Country of Manufacture SHBA
This products does not contain any attachments.