Shporta

XHA GORIOI - HONORE DE BALZAK

890 LEK
Në këtë vepër Balzaku trajton një tematikë shoqërore që prek shtresat e ulëta të popullsisë që si gjithmonë lidershipit shtetëror dhe aristokracisë nuk interesohen fare për to . Ngjarja vendoset në "Pensionin Familiar" pronë e trashëguar e zonjës Voker e cila jetonte pa të shoqin e vdekur prej disa vitesh tashmë.
SKU
700044
This products does not contain any attachments.